top of page

Συνέντευξη Θέμη Χειμάρα στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας | 24.06.2020


 
 

- Ο θεσμός των μικροπιστώσεων έως 25.000 € χωρίς εμπράγματες υποχρεώσεις, θα δώσει την ευκαιρία σε νέους και φιλόδοξους επαγγελματίες να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν μέσω την επιχείρηση που ονειρεύονται, στον τόπο τους.

- Θετικές εξελίξεις και στον αγροτικό τομέα, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας για αξιοποίηση των αδιάθετων ποσών του ΠΑΑ, προκειμένου αυτά να διατεθούν έως και 7.000 σε κάθε αγρότη και έως 25.000 σε κάθε επιχείρηση που πλήγηκε από την υγειονομική κρίση.

- Παράλληλα, ξεκινά η 2η φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής. Ενδεικτικό της επιτυχίας της είναι ότι, το 94% των εγκεκριμένων αιτήσεων αφορούν μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Μαζί με το ΤΕΠΙΧ, το μηχανισμό εγγυοδοσίας, το νέο ΕΣΠΑ και τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την ελληνική επιχείρηση, τον αγρότη, τον ελεύθερο επαγγελματία.

- Αναφορικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις Μιωνή, αναμφισβήτητα, υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν, κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα μεριμνήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

---

Από τη συνέντευξή μου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας με το Γιάννη Βούτσινο, στις 28.05.2020.


bottom of page