top of page

Συνάντηση Θέμη Χειμάρα με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας


Επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά.



Σε σχετική του ανάρτηση, ο κ. Χειμάρας αναφέρει:


" Για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Άμυνα της χώρας, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ στη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά.

Η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η περαιτέρω ανάπτυξη των στρατηγικών διακρατικών σχέσεων και συνεργασιών, αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Η προμήθεια νέων οπλικών συστημάτων, αποτελεί μια πρόσθετη εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Είναι η δύναμη ειρηνικής αποτροπής, η απάντηση σε κάθε απόπειρα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Οι νέες φρεγάτες Belharra, οι αναβαθμισμένες φρεγάτες ΜΕΚΟ, τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα Romeo, τα νέα μαχητικά Rafale και τα ανανεωμένα F-16 Viper, ενισχύουν τις δυνατότητες ώριμης αποφασιστικότητας και άγρυπνης ετοιμότητας των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο και τον αγαπημένο φίλο Υφυπουργό και κ. Χαρδαλιά για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση.

ΥΓ. Εννοείται πως η Φθιώτιδα βρέθηκε στο επίκεντρο! "

bottom of page