Συνάντηση με το Δικηγορικό Σύλλογο Φθιώτιδας για τα ζητήματα του κλάδου

Με τον Πρόεδρο κ. Θανάση Μακρυγιάννη και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημική κρίση.


Όπως αναφέρει ο Βουλευτής:


«Με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδας συζητήσαμε για τις δυστοκίες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον κλάδο η υγειονομική κρίση.

Η επανέναρξη λειτουργίας των δικαστηρίων και η οικονομική στήριξη κυρίως των νέων δικηγόρων, καθώς και θέματα με τοπικά χαρακτηριστικά όπως η ενίσχυση των δικαστικών υπηρεσιών της Λαμίας (έδρα της Περιφέρειας αλλά και 3 φυλακών), τέθηκαν επί τάπητος με προτάσεις για την επίλυσή τους.

Η απονομή της Δικαιοσύνης είναι πυλώνας ενός σωστά δομημένου κράτους και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

Γι' αυτό και η Πολιτεία, όπως και όλοι εμείς οι αιρετοί, οφείλουμε να στηρίζουμε τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και να διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη, αδιάβλητη και αποτελεσματική λειτουργία της προς όφελος των πολιτών".τη δράση μας!

Παρακολουθήστε

άμεσα μαζί μας!

Επικοινωνήστε

copyright © 2020 |  themis cheimaras  |  all rights reserved