top of page

Στην ΕΡΓΟΣΕ ο Θέμης Χειμάρας για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Φθιώτιδα

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη για την αντιπλημμυρική προστασία στη Στίρφακα, στο Καλλίδρομο και στην ευρύτερη περιοχή του Σπερχειού.

 


 

Όπως ο ίδιος ανέφερε:


" Την επίσπευση της κατασκευής των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Στίρφακας, του Καλλιδρόμου και του Σπερχειού, τόνισα στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη.

Ο κ. Βίνης, μηχανικός και άριστος γνώστης του αντικειμένου, με ενημέρωσε αναλυτικά για την άμεση έναρξη των: ☑️ Αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Στίρφακας και της ανακατασκευής του οδικού άξονα από το Λιανοκλάδι έως τη σήραγγα της Όθρυος. ☑️ Παρεμβάσεων σε στραγγιστικές τάφρους και στο Μεριστή ΤΟΕΒ στην περιοχή της Ροδίτσας. ☑️ Έργων διευθέτησης του ρέματος Αγίου Ιωάννη και προστασίας των βάθρων της γέφυρας Κόμνηνας.

Αντιμετωπίζουν οριστικά το πρόβλημα τα παραπάνω έργα; Η ειλικρινής απάντηση είναι όχι. Για το λόγο αυτό ο κ. Πρόεδρος δρομολογεί την άμεση προετοιμασία επιπρόσθετων συμπληρωματικών έργων, τα οποία θα θωρακίσουν αντιπλημμυρικά συνολικά την ευρύτερη περιοχή. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του μόχθου των Αγροτών μας, είναι υποχρέωση της πολιτείας."




bottom of page