top of page

Ο Θέμης Χειμάρας καλεσμένος του Γιώργου Σιμόπουλου στο "Βήμα για όλους"

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας αλλά και για τα καίρια ζητήματα της Φθιώτιδας στο χθεσινό "Βήμα για όλους" του Star Κεντρικής Ελλάδας, καλεσμένος του Γιώργου Σιμόπουλου.



Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε φυσικά η επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση για τους μαθητές μιας και που χθες, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, καθώς και η ολοκλήρωση της άκρως επιτυχημένης διοργάνωση του Rally Acropolis.


Η προβολή της Λαμίας και της Φθιώτιδας σε όλο τον κόσμο, αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να προσελκύσουμε επισκέπτες σε ετήσια βάση, να αναδείξουμε το σπουδαίο τουριστικό προϊόν του τόπου μας και να γίνουμε προορισμός, σημείωσε ο Βουλευτής.


Στόχος, παρά τις καθυστερήσεις που έφερε η πανδημία, είναι να αξιοποιήσουμε τους πλουτοπαραγωγικούς παράγοντες και τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα όπως η ΠΕΛ και οι ιαματικές πηγές, αντίστοιχα.


"Είναι το πρώτο και μοναδικό θέμα που έθεσα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης" ανέφερε ο Βουλευτής μην παραλείποντας να υπογραμμίσει την ανάγκη για ταχύτερες αποφάσεις και περισσότερες πρωτοβουλίες ιδιαίτερα στο κομμάτι της αξιοποίησης του ιαματικού πλούτου της Φθιώτιδας.


Είναι το όχημα που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη και να δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες για ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και σημαντικών οικονομικών προοπτικών για τις επόμενες γενιές.


Τέλος, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην κομβική σημασία της γρήγορης και ορθής απορρόφησης της πληθώρας ευρωπαϊκών πόρων που εξασφάλισε η Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη για πολύπλευρη στήριξης του πρωτογενούς τομέα μέσα από την ενίσχυση των αγροτικών συνεργατικών σχημάτων και την κατασκευή σύγχρονων αρδευτικών έργων.


"Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά με όρους συνεργασίας, συναίνεσης και ομαδικότητας μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές παρωπίδες" υπογράμμισε ο Θέμης Χειμάρας ενώ δεν παρέλειψε να αποκλείσει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.


bottom of page