top of page

Θέμης Χειμάρας: "Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία."


 
 

Μετά τα όσα συνέβησαν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού αστυνομικού, ο Βουλευτής τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του:


"Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

Είναι σίγουρο πως, ανατρέχοντας μόνο στις τελευταίες εβδομάδες, μπορώ να αποδώσω συγκεκριμένες ευθύνες στην αντιπολίτευση. Να αναφέρω πολλά παραδείγματα, μέσω των οποίων επιδιώκεται η επίπλαστη ανάδειξη της Κυβέρνησης και της αστυνομίας, ως ακραίας και αντιλαϊκής.

Να αναδείξω την προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης, αυτής της πραγματικά δύσκολης συγκυρίας στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο ο ελληνικός λαός, ως συνέπεια των περιορισμών στην κίνηση, στην εργασίας και στην ψυχαγωγίας, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όμως τώρα, δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης. Και δεν είναι αυτή η κατάλληλη ώρα, γιατί χθες η ζωή ενός νέου παιδιού, που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία, κινδύνευσε.

Αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει. Έχουμε μεγάλες ευθύνες αυτές τις ώρες.

Όπως μεγάλη είναι και η ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα πρέπει να ξετρυπώσει από το «λαγούμι» τους, αυτούς τους άνανδρους που ήθελαν νεκρό αστυνομικό, νεκρό συμπολίτη μας, χθες. Να τους ξετρυπώσει και να τους οδηγήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη".


bottom of page